maandag 10 december 2007

Rüsselsheim

Aangezien we op 26 april om 11:10 vertrekken vanaf het vliegveld van Frankfurt moeten we uiterlijk om 8:10 inchecken. Rekening houdend met parkeertijd , reistijd e.d. houdt dat in dat we dan om 4:10 in de ochtend moeten vertrekken vanuit Hengelo en dus om 3 uur moeten opstaan.

Nou is dat op zich nog wel te doen, ware het niet dat we lokale tijd om 18:20 op MCO aankomen. En daar mag je dus 6 uur bij optellen om naar je eigen tijd te herleiden. Huurauto dan ophalen, en vervolgend nog 40 minuten naar het sleuteladres en dan nog 15 minuten naar de villa rijden. Spullen uitpakken en dan is het dus voor je eigen gevoel een uur of 2 in de nacht en ben je 23 uur in touw.

Al met al niet echt fijn, zeker omdat je je kop erbij moet houden die laatste autorit van die dag.

We hebben dus gekozen voor een hotel in de buurt van het vliegveld. Eerst gezocht via nachtjeweg en andere hotelboeksites. Ook maar even gekeken bij de jeugdherbergen, goedkoop, maar ze zitten in de buurt van Frankfurt alleen maar in de lokale stadscentra zonder parkeergelegenheid voor de auto. En dan kom je dus al met al toch op zo'n 130 euro uit voor een jeugdherberg en je moet je auto ergens in het centrum in een parkeergarage kwijt, waardoor je toch op ruim 150 euro uit zult komen met 9 personen.



Uiteindelijk via Priceline (aanrader !!!!) uitgekomen bij het Gulden Tulip hotel in Rüsselsheim , wat maar 15 minuten rijden van het vliegveld ligt. En de grap is dat we nu 176 euro kwijt zijn voor 4 kamers in een hotel lekker dichtbij het vliegveld , en dat deze kamers normaal gesproken 119 euro per nacht per kamer kosten op werkdagen.

Dus dat wordt uitslapen de 26e , tot zeker een uur of half zeven ...............

1 opmerking:

Kitty zei

Als ik dat zo lees, ben ik blij dat ik nooit op vakantie ga ;) Je zou er namelijk maar moe van worden... haha! veel plezier alvast