zondag 27 april 2008

Dag 2 : Zondag 27 april

Nog even over gisteren : Bij Alamo was het knetterdruk. Uiteindelijk een klein uurtje in de rij gestaan en toen naar de garage. Er stonden in de midsize Suv rij nog 2 toyata's RAV 4's , wij hebben er 1 genomen , de Meussens wilden de andere , helaas de sleutels zaten er niet in. Dat werd dus een upgrade naar een Chrysler Epica. Wat een ASO bak. 4 liter motor en dorst als een Bayerse Biergarten bezoeker. Wel erg fijne en gave auto's allebei, en dat voor een spotprijsje.

Wel kregen we een ander huis toegewezen, 1 slaapkamer extra en een erg groot zwembad.Ook staat er een airhockeytafel in de garage. Erg fijn dus ! Ondanks de lange reis wat het een leuke dag met een mooi slot.





Vandaag lekker uitgeslapen. Not. Kinderen waren rond 4 uur alweer wakker door het tijdsverschik en wilden natuurlijk de volwassenen dat laten merken. Het resulteerde erin dat Roy met 5 kinderen om half zes aan tafel zat om donuts met sinaasappelsap te voeren aan het gespuis.

Uiteindelijk maar op tijd naar de Walmart aan de US 27 gereden alwaar ik de eerste 2 korte broeken heb gescoord. Daarnaast 2 karren helemaal volgepakt met voorraad waarbij onze eigen schattingen van wat er betaald moest worden tussen de 300 en 350 dollar zaten. Het bleek slechts 232 dollar te zijn , het is hier dus echt goedkoop.

Verder vandaag lekker bij het zwembad gehangen en rustig aan gedaan, iedereen heeft zich prima vermaakt !

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Allemaal,
Fijn dat jullie goed over zijn! Wel balen natuurlijk dat je nou in zo'n groot zwembad moet zwemmen, dat wil je niet!!!! Hoe is het weer daar?
Een goed ontbijt is nooit weg, ik zal het de kids hier ook voorstellen, wij begonnen vandaag met speculaas en melk, hmmm, klinkt wel erg hollands he?? Gisteren was het weer hier super, wij zijn nog even naar de boot geweest zelfs, echt lekker genieten dus. Vandaag is het al weer pet hier, het regent! Wij wensen jullie heeeel veel plezier daar, geniet er lekker van. Tot gauw en leuk om te lezen wat jullie doen! Komen er ook al foto's bij?? Zijn we dol op, dus... (dit is geen subtiele hint hoor...) Tot gauw, groetjes van Annemiek, Rik, Chris en Jesse