dinsdag 29 april 2008

Dag 4 : Dinsdag 29 april.

Na gisteren Epcot stond vandaag het Magic Kingdom op het programma. Dit park lijkt erg veel op Disneyland Parijs , daar zijn we ook een paar keer geweest en ook hier in Orlando kenden we het park al. Daardoor hebben we het vandaag op ons gemakkie gedaan. In de ochtend hebben we bijvoorbeeld Big Thunder Mountain zonder wachttijd kunnen doen , de kinderen zijn er zelfs binnen een half uur 4 keer in geweest.







Het was vanmorgen wat bewolkt en ook frisser dan de vorige dagen , rond de 23 graden. Later op de dag liep de temperatuur "gewoon" weer riching de 30 graden. Na de middag werd het echter wel flink drukker en zijn we rond 2 uur weg gegaan , ideaal zo'n 10 daagse kaart , we komen nog wel terug deze vakantie.

Op de terugweg even via de 192 naar de "World of Denim" geweest, van de 3 vestigingen bleken er 2 dicht te zijn en de ovegeblevene was al weken niet meer bevoorraad. Jammer , want 3 jaar geleden ben ik er goed geslaagd.

Op advies van de villa verhuurder hebben we vanavond bij Applebee's gegeten en niet bij Cracker Barrel. De laatse schenkt namenlijk geen alcohol. We heben prima gegeten en gedronken voor omgerekend 84 euro , inclusief 21 dollar fooi ....... En dat voor 9 man , wij komen terug !

1 opmerking:

Anoniem zei

23 graden dat is rillen daarvoor ga je niet naar Florida. Gelukkig loopt het snel weer naar 30 graden.
Jullie werken wel alle pretparken af met de kinderen dat vinden ze vast geweldig.
Uit eten gaan is blijkbaar erg goedkoop, dan is het ook te doen met de kinderen.
Nog veel plezier
Hartelijke groeten
Corrie en Huib