maandag 28 april 2008

Dag 3 : Maandag 28 april.

Vanmorgen werden de kinderen rond half 6 wakker, keurig in lijn met het uur dat ze per dag horen in te halen. Ik ben er ook maar uit gegaan, de slaap was er toch uit. Om 6 ur liep ik in de Walmart om wat spullen te scoren w.o. Schoenen , T-shirts en sandwiches voor later op de dag.

Om 8 uur stond Tim de ticketbroker met de 10 daagse tickets keurig volgens afspraak voor de deur en waren we 1906 dollar lichter en 9 kaartjes rijker.



In Epcot aangekomen bleek dat tourguide Mike zijn geld waard is , het was rustig, we hebben vrijwel alle attracties gedaan (Soarin' is echt gaaaaaaf) en nergens langer dan 15 minuten gewacht. Om 4 uur vertrokken en even bij Premium Outlets rondgekeken maar (nog) niets gekocht

De kinderen zijn daarna in het zwembad gesprongen en ik ben met Yvonne naar de supermarkt geweest om een stapel pizza's en een gallon (echt waar......) ijs te scoren voor het avondeten.

Morgen naar het Magic Kingdom !



4 opmerkingen:

Anoniem zei

Nooit geweten dat je met 1 hr/dag jetlag inhaalt.
Ik dacht dat jullie maandag naar Disney Magic gingen,maar dan hebben jullie dat nu nog tegoed dus.
Veel plezier
Hartelijke groeten
Corrie en Huib

Anoniem zei

Zo te horen hebben jullie het helemaal naar je zin daar. Super! Wij maken ons hier op voor Koninginnedag en natuurlijk de play-off's! Vanavond Emmen en zaterdag gaan we naar Breda. Duimen jullie?
Heel veel plezier nog!

Groetjes Ingrid

Anoniem zei

Lief Broertje,

Toch fijn dat smsje van jouw vannacht om half 4, met als inhoud dat ik je snacht niet moet bellen. Humor...
Mooi om te lezen dat alles naar wens gaat daaro en jullie je goed vermaken.

Hier trouwens ook alles naar wens.

Ga je nog wat foto's plaatsen?

Grtn Aran

Anoniem zei

Heeee, hoi allemaal,

Nou dat klinkt allemaal weer goed, leuk! Hoeveel graden is het daar? Hier regent het weer.... verder hebben we lekker vrij en daar genieten we van. Gaan juliie uit solidariteit morgen nog in het oranje?? We wensen jullie veel plezier enneh... kom nou maar eens op met die foto's hoor!!!

Veel groetjes van Annemiek, Rik, Chris en Jesse