dinsdag 6 mei 2008

Dag 10 : maandag 5 mei

We hebben besloten het programma om te gooien, dit ivm te veel dingen die we nog willen doen en de kinderen die het vooral 's avonds niet "trekken" .

Daarom deze maandag gekozen voor het Kelly Park, bij Apopka. Maar niet voordat Prince Teun bij het zwembad een hagedisje had gevangen.



Dit was een tip van iemand van het Florida forum, en er waren nog wat handige tips mbt het bezoeken van dit staatspark. In het park ontspringt een bron welke een rivier voedt. De bron produceert zo vanuit een rotsformatie 1,5 m3 kristalhelder water van een graad of 25 en dit gaat met een riviertje via een zwembassin verder het park in. Deze rivier kun je door op een band te liggen afdrijven, en met een soort planken looppad weer terug, heel gaaf om te doen dwars door de natuur.

Het park barst van de "wildlife" , schilpadden, vissen , eekhoorntjes, dassen & een verdwaalde krokodil . Alleen de laatste hebben we niet gezien, wel een nest met schildpadeieren als bonus. Het was ook nog eens erg rustig vandaag in het park vertelde een ranger. Echt een schitterende omgeving ! Een aanrader voor iedereen die nog eens naar Orlando / omgeving wil gaan.

Bij voorbaat excuses voor de zweetvoeten van Peter die bij de "actie" foto's van vandaag voorbij komen.







1 opmerking:

Anoniem zei

Hai Allemaal,

Nou jullie beleven wel een hoop zeg! Gaaf al die foto's en jullie filmpje, wat een naar huis zeg, dat wil je toch niet, hahaha! Wat gaaf om op zo'n band zo'n hele tocht te maken, lijkt me wel wat! Zo te zien hebben jullie ook nog steeds zulk lekker weer, wat fijn!!!
Hier is het weer ondertussen ook lekker, wij zijn een paar dagen weg geweest en gaan aankomend weekend ook weer richting boot, super! Chris sliep vannacht in zijn tent buiten en Jesse had een vriendje te logeren, dus het is hier ook echt lekker vakantie, echt genieten! We wensen jullie alle plezier daar, geniet lekker verder en het is erg leuk om jullie belevenissen zo "vers" mee te kunnen lezen en kijken.

Doeggggg, groetjes van

Annemiek, Rik, Chris en Jesse