vrijdag 2 mei 2008

Dag 7 : vrijdag 2 mei.

Rond 7 uur was het opstaan, nadat het gisteravond zeker voor de kinderen laat was geworden, tegen 22 uur waren we weer thuis. Maar omdat je bij de safari in het Animal Kingdom de meeste dieren ziet vroeg in de morgen wilden we rond kwart voor 9 bij de poort staan.




Daar aangekomen stond er een fikse rij voor de poort. Ik had echter gehoord dat je door de winkel van het Rainforest cafe ook het park in kon, en idd was dat mogelijk. Bijna niemand weet dat klaarblijkelijk, want er waren maar 2 mensen voor ons, terwijl bij de normale ingang honderden mensen lang in de rij stonden.





Door een beetje goed op te letten en met fast passes te werken hebben we alle grote attracties in een paar uur kunnen doen, dus op tijd weer naar huis.

Op de terugweg even bij een giftshop geweest waar we de vorige keer ook eea aan leuk spul weggehaald hebben, deze keer 11 T shirts gehaald waaronder een aantal originele disneyshirts, voor ca. 1/3 van de prijs die je in de parken betaald. We waren nu $130 kwijt voor 11 shirts, leuk shoppen zo !

Rond 2 uur waren we al weer terug bij het huis, en lekker plonzen in het zwembad. Net nog even een MSN chat gehad met deze en gene, en zodadelijk eten koken.

Morgen naar het strand, Clearwater Beach, net achter Tampa.

1 opmerking:

Anoniem zei

Zo te zien op de eerste foto heb je de auto rinoceros-proof gemaakt voor je op safari ging in Animal Kingdom.

En niet netjes op je beurt gewacht.
Roy, Roy toch, dat zou ik nou nooit doen.

Het zijn geen aaibare beestjes die krokodillen en rinocerossen.
En lachebekjes zijn het ook niet.
Is die rotspartij kunstmatig of hebben ze dat ook in Florida in natuur?

Vandaag op naar NNB (whatever that might be) soms Nog Nader te Bepalen???

In elk geval nog veel plezier vandaag.
Hartelijke groeten
Corrie en Huib