maandag 5 mei 2008

Dag 9 : zondag 4 mei

Shop till you drop.

Vandaag stond er een bezoek aan de nieuwe Prime Outlet op het programma. We zijn er over International Drive heengereden, langs Sea World , Wonderworks (zie foto op-de-kop gebouw) en Wet "N Wild. 3 jaar geleden was Prime Oulet nog Belz Oulet, een zooitje toen. Nu geheel opnieuw opgebouwd is het een zware concurrent voor de Premium outlets, en terecht, want wat een aanbod..... En goedkoop ..... Ik heb oa 2 DKNY broeken gekocht voor 57 dollar, omgerekend 18.50 euro per broek ......







Het was echt opletten dat we niet over de 175 euro pp heengaan wat mee mogen nemen, maar het is krap aan gelukt. De koffer zit nu tjokvol nieuwe kleren voor ons allemaal. Zelfs Peter "het buideldier" Meussen kon een lach niet onderdrukken bij het zien van de prijzen in de kledingwinkels. We hebben al met al ongeveer een uur of 4 in de outlet gelopen waarna Peter met de jongens naar huis is gereden en ik met de dames nog een rondje Oude Belz (Fossil shop) en een gift shop aan de 192 heb bezocht.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wonderworks en Seaworld zou mijn belangstelling wekken. Een gebouw op z'n kop bouwen. Hoe kom je op zo'n idee.
Ik hoop voor jullie, dat de douane niet rekent met de prijzen die de spullen in Nederland kosten.
Flauw grapje maar, op onze huwelijksreis veroorloofde een beambte zich het grapje, dat we konden kiezen uit het diagonaals-gewijs of het doormidden knippen van een meegebracht turks tapijt.
Nog veel vakantiegenoegen voor jullie allen.
Hartelijke groeten
Corrie en Huib

Anoniem zei

Mooi park dat Kelly Park.
De foto's geven een goed beeld van het park, maar ik zou wel een andere "handtekening" kiezen voor je foto's dan de voet van Peter.
Op naar de volgende evenementen.
Hartelijke groeten
Corrie en Huib